Bioprocessing Part 1: Fermentation
- Деталі
-
Опубліковано: 27 лютого 2017
-
Перегляди: 1029
Представлено виробництво партії зеленого флуоресцентного білка (GFP) з препарату шляхом збору врожаю, в тому числі зростання насіннєвого фонду, розширення масштабів і життєвого циклу моделі зростання фаз (відставання, експоненціальне / лаг, стаціонарні, смерть). Представлений моніторинг різних параметрів виробничого процесу, включаючи час, температура, тиск, рН, перемішування та ін.
Для вільних ресурсів електронного навчання, перевірено: http://www.ncbionetwork.org/educational-resources/elearning
This video describes the role of the fermentation process in the creation of biological products and illustrates commercial-scale fermentation at a cellular level. Included are descriptions of types of fermentation (intracellular, extracellular), types of cells (aerobic, anaerobic), and cell nutrition (media components).
The program follows the production of a batch of Green Fluorescent Protein (GFP) from preparation through harvesting, including growth of seed stock, scaling up, and life cycle growth pattern phases (lag, exponential/log, stationary, death). Featured throughout is the monitoring of various production process parameters, including time, temperature, pressure, pH, agitation, etc.
For free eLearning resources, check out: http://www.ncbionetwork.org/educational-resources/elearning